Orvosok


Mozgásszervi sebészek

Dr.Béres György

Dr. Béres György

Az orvosi diploma megszerzése után általános sebészként az István kórház II.sz. sebészetén, majd  a Sportkórház általános sebészetén szerzett szakmai gyakorlat alapján 1978-ban szerzett sebészet szakvizsgát. 1978-tól a Péterfy Sándor utcai Kórház baleseti sebészetén dolgozott. A traumatológia szakvizsgát 1981-ben szerezte. Általános traumatológiai gyakorlata, ügyeletvezetés mellett fő érdeklődési területe már akkor is a sportsebészet, ezen belül a térdsebészet volt. 1995-től a Belügyminisztérium Központi Kórház Mozgásszervi sebészetét szervezte meg és vezette. Szakmai tevékenységét 2006 óta a tatai Kastélypark Klinikán fejti ki. Mozgásszervi sebészeti alapképzését Németországban, Angliában, Ausztriában, Spanyolországban és az Egyesült Államokban szerezte.  21 éven át a SOTE ÁEK meghívott előadója, a GYOK, TF, traumatológus szakorvosképzés, specialistáknak szervezett keresztszalag kurzus előadója volt. 25 orvos, gyógytornász szakdolgozat témavezetője, két artroszkópos kongresszus és egy nemzetközi cadaver kurzus főszervezője volt. 2 éven át a junior röplabda válogatott, egy évig a Magyar Tornász válogatott orvosa. 20 éven át a Magyar Cselgáncs Válogatott vezető orvosa volt. A magyar orvos delegáció tagjaként 5 olimpián vett részt. A sportolók ellátásán kívül több élvonalbeli táncszínház sportsebészeti ellátására kérték fel (Operaház, Győri Balett, Fesztivál Balett, Madách Színház stb.) Vezetőségi tagja, később 5 évig elnöke volt a Magyar Artroszkópos Társaságnak , tagja volt a Hungária Biztosító Egészségügyi Tanácsadó Testületének, az MLSZ orvos bizottságának, jelenleg is aktív tagja a MOB orvosi bizottságának. Vállalkozóként 1994 óta tagja a MedOK Egészségügyi és Oktatási Bt-nek. 2003-ban alapítója,  ügyvezetője  a Kastélypark Klinika Kft-nek, 2006-tól főigazgatója a tatai  létesítménynek. Egészségügyi  vállalkozási tevékenységéért 2008-ban a  Príma Primissima kitüntetésben részesült. 2012-ben Komárom-Esztergom Megye Közgyűlése határozatával „Komárom-Esztergom Megyéért Szakmai Díja” elismerést  kapta.  2013 óta Tata díszpolgára.


Dr.Balogh Péter

Dr. Balogh Péter

Orvosi diplomát 1980-ben szerezte meg (SOTE), majd ezt követően Tapolcán dolgozott és szerzett sebészeti szakképesítést. 1985-től előbb a Győri Honvédkórházban, majd a Győri Petz Aladár Megyei Kórház baleseti sebészetén dolgozott és szerzett balesetsebész, majd kézsebészeti szakképesítést. Ugyanitt 1998-tól vezető konzultáns, 2000-től főorvos, 2012 óta kinevezett osztályvezető főorvos.

2012 óta Magyar Olimpiai Bizottság Orvosi Bizottságának elnöke. 1986 óta csapatorvos a jelenlegi győri AUDI-ETO KC női kézilabda csapatánál. 2007 óta dolgozik a tatai Kastélypark Klinikán (2007 május óta igazgató helyettesi megbízással).

Specialitása a kézsérülések, végtag és ízületi sérülések, polytraumatizált betegek diagnosztikája és ellátása, térd és váll nyitott valamint arthroscopos sebészete.

Önéletrajz


Dr.Bárdos Tamás

Dr. Bárdos Tamás

Orvosi diploma megszerzése után 1998-ban a Pécsi Ortopédiai Klilnikán kezdte orvosi pályafutását. Külföldi ösztöndíjat kapott Chicagoban a Rush egyetemen, 3 év ortopéd kutatás után védte meg tudományos fokozatát (PhD). Pécsett 2005-től ortopéd szakorvosként, 2008-tól mint osztályvezető adjunktus dolgozott. 2010-ben sportorvos szakvizsgát tett.

További szakmai fejlődés céljából 2010-től Angliában vezető konzultáns állást vállalt, ahol 4 évet töltött. Letette az amerikai orvosi licensz vizsgát és 2014-ben az USA-ban egy évet dolgozott mint sportsebész, ahol a komplex sportsérülések kezelésével foglalkozott. Csípő és térd protetikával, egyéb ízületi sportsérülésekkel foglalkozik.

Összesen kilenc év külföldi munka után 2015-től dolgozik a tatai Kastélypark Klinikán.

Önéletrajz


Dr.Berkes István

Prof. Dr. Berkes István

Az orvosi diploma megszerzése után 1974-ben a Sportkórházban kezdte pályafutását, mint ortopéd sebész, s 2001-től 2009-ig annak főigazgató főorvosa volt. 2006-tól egyetemi tanár. A Sportorvosi Szakmai Grémium elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság tagja, az MTK sporttudományi igazgatója. 2006 óta folytat magánorvosi tevékenységet. A Kastélypark Klinikán 2009 óta dolgozik.

Közel négy évtizede foglalkozik mozgásszervi és sportsérülések kezelésével. Több tucat olimpiai, világ- és Európa bajnok, sok száz élsportoló sérülését gyógyította már meg. Munkája során legfőbb célja, hogy teljes körűen segítse a hozzá fordulók mielőbbi, tökéletes gyógyulását. Főbb érdeklődési területe az akut és túlterheléses sportsérülések ellátása, specialitása a különböző ízületek artroszkópos ellátása.

Önéletrajz


Dr.Burkus László

Dr. Burkus László

Orvosi diplomát 1985-ben szerezte meg (POTE), majd ezt követően Győrben a Pezt Aladár Megyei Oktató Kórházban dolgozott a traumatológia és sebészeti Osztályon, itt sebészeti szakvizsgát szerzett.

1990- től a frissen megalakult Ortopédiai Osztály orvosaként dolgozott ortopéd sebészeti profillal és szerzett ortopéd sebészeti szakvizsgát. Főbb érdeklődési területei a lábsebészet, csípő- és térdízületi protézisműtétek. Teljes körű járóbetegellátás, köztük a gyermekellátás , csecsemőszűrést is végez.

1999-óta Győrben a Pezt Aladár Megyei Oktató Kórházban a központi műtő vezető főorvosi feladatait is ellátja. 2008-ban csatlakozott a Katélypark Klinkához ortopéd szakorvosként ahol műtéti és járóbeteg ellátást is végez.


Dr.Erdélyi Gábor

Dr. Erdélyi Gábor

Általános orvos: 1995. Baleseti sebész: 2001. Ortopéd sebész: 2006.
Szakmai gyakorlatok: Semmelweis Egyetem Traumatológiai Tanszék, Tulane University – Lousiana State University (New Orleans, USA), OSEI Sportkórház, Ghent University (Belgium), BM Központi Kórház Mozgásszervi Sebészeti részleg. Fontosabb érdeklődési területei: térd- és vállízületi sérülések ellátása, artroszkópos sebészet, sportsebészet, elülső és hátsó keresztszalag pótlás, porcfelszín sérülések ellátása, vállsebészet, térd- és csípőprotézis beültetés, kineziotape. Kutatóként számos tudományos közleményt és előadást tett közzé hazai és külföldi szaklapokban és kongresszusokon. Számos magyar és külföldi tudományos társaság tagja. A Magyar Férfi Kézilabda Válogatott vezető orvosa. A Magyar Olimpiai Csapat tagja: 2004. Athén, 2012. London. Nyelvismeret: Angol, Német

Önéletrajz


Dr.Gunther Tibor

Dr. Gunther Tibor

Önéletrajz feltöltésre vár


Dr. Hehl István

Dr. Hehl István 2018 május 10.-én eltávozott közülünk. Emlékét megőrizzük.

1979-ben végzett Budapesten. Szakvizsgák: sportorvostan – 1983, ortopédia – 1988.
A Sportkórházban dolgozott 20 éven át, – majd 1999-től orvosi tevékenységét vállalkozó magánorvosként folytatja. Pályája kezdetén változatos műtéti repertoárja volt, – az utóbbi 20-25 évben gyakorlati tevékenysége a térdízületre specializálódott. A térd a hivatása, az artroszkópos műtéti technika a specialitása. Éves szinten 600-700 beavatkozás végez, melynek megoszlása: 90% térd artroszkópia, 10% szalagműtét.
A Kastélypark Klinikán annak megalakulása óta folyamatosan dolgozik, mint térdsebész. 1994-ben Németországban töltött 3 hónapot, ESSKA ösztöndíjjal. Munkaszerződés alapján ortopéd szakorvosi rendelést és térd-artroszkópos műtéteket végzett Angliában, 2006-ban. Alapelv: A mozgás örömére minden embernek joga van – és ebben segítséget nyújtani: az igazi hivatás.


Dr. Hibbey Csaba

Dr. Hibbey Csaba

Önéletrajz feltöltésre vár


Dr.Lacza Zsombor

Dr. Lacza Zsombor

A Semmelweis Egyetemen szerzett PhD fokozatot, 2014-óta a Magyar Tudományos Akadémia doktora. Három évet töltött az Egyesült Államokban, majd 2003-ban hazatért és kutatócsoportot alapított a mozgásszervi regeneráció kutatására. Hat évig vezette a Semmelweis Innovációs Központot.

2012 óta saját vállalkozása, az OrthoSera GmbH keretében kifejlesztett egy szabadalmazott csontimplantátumot amelyet piacra vitt BoneAlbumin néven. 68 nemzetközi publikációja és 8 szabadalma jelent meg, több tudományos díjat nyert, kiemelendő a Brain Research Young Investigator Award (2003), az Európai Vállakozási Díj (2012) és a Gábor Dénes Díj (2015).

Ortopéd-traumatológiai szakorvosként a mozgásszervek biológiai regenerációját igyekszik előtérbe helyezni.

Önéletrajz      Nemrégiben jelent meg az Élet és Tudományban dr Lacza Zsombor orvos kutatói tevékenységéről egy jelentős cikk, melyet ide kattintva olvashat el.


Dr.Magos Krisztián

Dr. Magos Krisztián

Orvos doktori diplomáját a Semmelweis Egyetemen szerezte, majd a PhD program keretében a mesenchymalis őssejtek ortopédiai alkalmazásának lehetőségeit kutatta. Szakorvosjelöltként a Baleseti Központ alkalmazásában állt. Komplementer medicina licenc vizsgát tett. 2014 óta dolgozik a Kastélypark Klinikán főállásban mint ortopéd-traumatológus szakorvos. Szakmai tudását több nemzetközileg elismert fórumon bővítette (Mayo Clinic Rochester, USA; AO Masters Workshop-Foot, Lucern, Svájc; III. International Innsbruck cadaver course on surgery of the shoulder, Innsbruck, Ausztria). Speciális érdeklődési köre a mozgásszervi betegségek akupunktúrás és triggerpont kezelése. Az általános ortopédiai gyakorlat mellett kiemelt figyelmet szentel a boka és láb betegségeinek.

Alapnyilvántartási szám: 64564 – GMC reference number (UK): 7000463


Ph.D.Dr. Paukovits Tamás Mirkó

Ph.D.Dr. Paukovits Tamás Mirkó

Orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán illetve ösztöndíjasként az Osloi Egyetem Általános Orvostudományi karán szerezte. Rezidens- és szakorvosképzését Norvégiában végezte, amely során számos európai kurzuson és tréningen vett részt. Szakvizsgája megszerzése után 2014-től Magyarországra költözéséig főorvosként dolgozott a Drammeni Kórház protézissebészeti részlegén. Általános traumatológiai műtétek mellett nagy esetszámban végzett izomátvágás nélküli -minimálinvazív- csípő-, térd- és vállprotézis beültetéseket, illetve protézisek cseréjét. Érdeklődési területe a nagyizületek degeneratív betegségei, váll és könyök sebészet. Összesen 11 évet töltött Norvégiában, szakképzésével párhuzamosan tudományos kutatómunkáinak eredményeként 2014-ben tudományos (Ph.D.) fokozatot szerzett a Semmelweis Egyetemen. 2017 március elseje óta dolgozik a Kastélypark Klinikán.
Önéletrajz


Dr.Szálasy László

Dr. Szálasy László

Orvosi diplomáját a marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem általános orvosi karán szerezte meg 1989-ben. 1990 óta dolgozik a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Balesetsebészeti osztályán, jelenleg részlegvezető főorvosként. 1995-ben baleseti sebészetből, 2013-ban egészségbiztosításból szakvizsgázott. 1995 óta a Győri Audi Eto kézilabdacsapat egyik csapatorvosa.

1998-tól van magánrendelése, 2011 óta már a győri Kardirex Egészségközpontban is. Tevékenységének döntő részében baleseti sérültek ellátását végzi a győri kórházban, de kiemelt figyelmet fordít a nagyízületek szalagsérüléseinek ellátására. 2013 szeptember óta dolgozik a tatai Kastélypark Klinikán, ahol elsősorban térdízületi szalagrekonstrukciókat, térdtájéki tengelykorrekciós műtéteket végez, de bokatájéki szalagsérülések és vállízületi elváltozások műtéti ellátásában is részt vesz.


Dr.Vankó István

Dr. Vankó István

1987-ben végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán. A diploma megszerzése után a Tatabányai Szent Borbála Kórház Baleseti Sebészeti- Ortopédiai Osztályán dolgozik, jelenleg főorvosi beosztásban. Baleseti-sebészeti, ortopédiai szakvizsgával rendelkezik.

2008 óta a Kastélypark Klinika munkatársa is. Évtizedek óta lát el felső és alsó végtag mozgásszervi betegeket. Szakterülete a térd sport és más eredetű sérüléseinek, elváltozásainak ellátása. Ezen betegségek arthroscopos és nyílt műtéti kezelésében jártas szakember. Heti rendszerességgel részt vesz a klinika járóbeteg-ellátásában. Maga is sportol, a Magyar Orvoslabdarúgó Válogatott tagja, aktívan teniszezik, futballozik és síel.

Németül társalgási szinten beszél. Nős, két gyermeke van.


Altató orvosok

Dr.Gulyás Tamás

Dr. Gulyás Tamás

Orvosi diploma megszerzése után 1998-ban a BM Központi Kórházban kezdte pályafutását aneszteziológus és Intenzív terápiás orvosként. Hasi (onkológiai), nőgyógyászati és szülészeti, urológiai, érsebészeti és ortopédiai anesztézia területén jártas.

Pályája kezdete óta dolgozik együtt dr. Béres Györggyel az ortopédiai műtétek érzéstelenítésében. Szakvizsgáját 2004-ben szerezte meg, szakmai érdeklődési területe az intezív osztályon kezelt betegek táplálása, illetve a regionális idegblokádok alkalmazása.

A Kastálypark Klinikán 2007 óta dolgozik. Aneszetziológiai tevékenyésge mellett életmód-terápiával és komplementer medicinával, rizikócsökkentéssel foglalkozik.


Dr.Hargitai Zoltán

Dr. Hargitai Zoltán

1994-ben, az általános orvosi diploma megszerzése után aneszteziológiai munkakörben kezdett dolgozni. 1999-ben szakvizsgázott aneszteziológia és intenzív terápiából. A tatabányai Szent Borbála Kórház Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán, valamint számos budapesti intézmény intenzív terápiás egységén dolgozott. Aneszteziológus vállalkozóként ambuláns, illetve fekvőbeteg ellátás keretében aneszteziológiai feladatokat végez. 2008. óta a Semmelweis Egyetemen klinikai főorvosként dolgozik és konzulensként látja el az egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb aneszteziológiai és intenzív osztályos feladatait. A tatai Kastélypark Klinikán, 2007 óta lát el aneszteziológiai szakmai és szervezési feladatokat. Részt vett a klinika aneszteziológiai profiljának indításában, kezdetben részlegvezetőként szakmai felügyeletét látta el.

Önéletrajz


Dr.Hargitainé dr.Kovács Anna

Dr. Hargitainé Dr. Kovács Anna

Budapesten született, általános és középiskolai tanulmányait Budapesten végezte, a Semmelweis Egyetemen szerzett orvosi diplomát 1984-ben. Tatabányán kezdte orvosi pályafutását a kórház Anaesthesiológiai és Intensív terápiás részlegén, ahol a műtéti érzéstelenítésben és az intenzív betegellátásban is résztvett. 1989-ben szerezte meg szakvizsgáját. Ezt követően az aneszteziológia több különböző területén is komoly tapasztalatokat gyűjtött, többek közt a műtét előtti kivizsgálásban, gyermek érzéstelenítésben és egyéb speciális érzéstelenítési technikákban. 2000-ben adjunctusi, 2011-ben főorvosi kinevezést kapott. 2001-2002 között az osztály megbízott osztályvezetője volt. 2014-ben csatlakozott a tatai Kastélypark Klinika munkájába, ahol ortopédiai műtétek érzéstelenítését végzi és részt vesz az ügyelet ellátásában.

Önéletrajz


nk

Dr. Matesz István

Orvosi diplomáját a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrumában szerezte 2000-ben. Első munkahelyén az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet Bronchológiai osztályán gyakorlatot szerzett az invazív pulmonológiai diagnosztika és légzési intenzív ellátás területén. 2008-óta tatabányai Szent Borbála Kórház Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán 2012-től az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Aneszteziológiai Részlegén dolgozik. A Kastélypark Klinika aneszteziológusi orvosi csapatának 2015-től tagja. Sebészeti, szülészeti, nőgyógyászati, urológiai, traumatológiai, ortopédiai , fül-orr-gégészeti anesztéziában jártas.

Speciális érdeklődési területe az idegstimulátorral és ultrahanggal vezérelt perifériás regionális anesztézia,agysérült betegek bronchológiai ellátása

Szakvizsgák: Tüdőgyógyászat 2006, Aneszteziológia és Intenzív Terápia 2011.


Dr. Szepesi Tímea

Önéletrajz


Radiológus orvos

Dr.Jenei Judit

Dr. Jenei Judit

Tatabányán született, általános és középiskolai tanulmányait Tatán végezte.

Budapesten szerzett általános orvosi diplomát, majd 1995-2011 között a tatabányai Szent Borbála Kórház Központi Radiológiai Osztályán dolgozott. Radiológiából szerzett szakképesítést és sokrétű diagnosztikai tevékenységet sajátított el (hagyományos röntgen, ultrahang, CT), illetve intervenciós tapasztalatra is szert tett (pl. szövettani mintavételek, aspirációk). Kedvenc területe a hasi betegségek diagnosztikája, műtéti esetek konzultációja. Jelenleg Tatabányán, Bicskén és Székesfehérváron ultrahang és röntgen diagnosztikával foglalkozik.

2012 óta dolgozik a Kastélypark Klinikán mint radiológus és ultrahang specialista, ahol a mozgásszervi betegségek vizsgálatában gyakran elengedhetetlen ultrahang diagnosztikával foglalkozik, mely specialitás továbbfejlesztéséhez ortopédiai műtéteket is látogat.

SSCP   CAS-002   9L0-066   350-050   642-999   220-801   74-678   642-732   400-051   ICGB   c2010-652   70-413   101-400   220-902   350-080   210-260   70-246   1Z0-144   3002   AWS-SYSOPS   70-347   PEGACPBA71V1   220-901   70-534   LX0-104   070-461   HP0-S42   1Z0-061   000-105   70-486   70-177   N10-006   500-260   640-692   70-980   CISM   VCP550   70-532   200-101   000-080   PR000041   2V0-621   70-411   352-001   70-480   70-461   ICBB   000-089   70-410   350-029   1Z0-060   2V0-620   210-065   70-463   70-483   CRISC   MB6-703   1z0-808   220-802   ITILFND   1Z0-804   LX0-103   MB2-704   210-060   101   200-310   640-911   200-120   EX300   300-209   1Z0-803   350-001   400-201   9L0-012   70-488   JN0-102   640-916   70-270   100-101   MB5-705   JK0-022   350-060   300-320   1z0-434   350-018   400-101   350-030   000-106   ADM-201   300-135   300-208   EX200   PMP   NSE4   1Z0-051   c2010-657   C_TFIN52_66   300-115   70-417   9A0-385   70-243   300-075   70-487   NS0-157   MB2-707   70-533   CAP   OG0-093   M70-101   300-070   102-400   JN0-360   SY0-401   000-017   300-206   CCA-500   70-412   2V0-621D   70-178   810-403   70-462   OG0-091   1V0-601   200-355   000-104   700-501   70-346   CISSP   300-101   1Y0-201   70-346  , 70-534 , 640-916 , 70-488   70-980   000-105   100-101   74-678  , CAS-002   101-400   SY0-401 certification  , OG0-093 Exams  , MB2-707   000-106 exam  , 9L0-012  , 70-532   70-177   350-018   810-403  , CCA-500   1Z0-144 certification  , 2V0-621D  , 70-487   PEGACPBA71V1   N10-006   JN0-102 , 70-346   CAS-002  , 200-101   70-177 certification  , 200-310   70-461   70-347   70-411 dumps  , PMP   PR000041  , NS0-157  , 1Z0-051   SSCP , NSE4   1Z0-051   70-980 exam  , CISM   220-902   350-001   1Z0-804   101-400   N10-006   9L0-012  , SSCP